Egna flygbladsavd.

April 9, 2010

På bara några få år så har våra makthavare fått Sverige att förvandlas från att vara ett rättssäkert och öppet land som värnar anonymitet, källskydd och personlig integritet till att bli ett storebrorssamhälle. Vår regering och vår riksdag har på löpande band antagit lagar (FRA-lagen, IPRED-lagen) som kränker helt oskyldiga medborgare och allvarligt hotar hela vår demokrati.

Medan du läser detta så pågår redan ett intensivt arbete runt om i landet bland alla tiotusentals medlemmar i Piratpartiet att återställa respekten för dessa värden. Vår valkampanj inför valet den 19:e September har precis startat och vi Pirater har en enorm utmaning framför oss.
Vi måste med mycket knappa kampanjresurser nå ut med vårt budskap till alla de människor som kanske inte lever sina liv på Internet i samma utsträckning som vissa av oss gör, men som ändå i allra högsta grad får vara med och betala priset för den otäcka samhällsutveckling vi ser framför oss.

Behovet av att stoppa denna utveckling är stort och det måste ske snabbt. Vi har inte råd att vänta ytterligare en mandatperiod då hastigheten på nedmonteringen av rättssamhället bara ökar.

Vi behöver din hjälp! Gå in på http://www.piratpartiet.se för att hitta din lokala kontaktperson och hjälp oss stoppa storebrorssamhället!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: